Blog

 

Zrušený let, noc v Helsinkách, rovina, zima, dřevěný srub, sauna, workshopy, přednášky, meetingy, demo jízdy, technické ukázky, kamarádi, přátelé, kolegové, sdílení, vášeň, radost, inspirace, pokora, zážitky.

V druhé polovině března 2019 se v bulharském Pamporovu konal kongres Interski International. Jedná se o největší mezinárodní akci pro profesionály v oblasti snowsports, která se koná jednou za čtyři roky.

Práce snů? Brigáda? Sezonní zaměstnání? Jak to tedy s tím instruktorováním je? Pro spoustu z nás je to příjemná zábava a víkendový doplněk ke studiu nebo jiné práci. Někteří z nás tráví na horách celou sezonu...

A je to - první Skifactory.cz podzimní kemp je za námi! Vzpomínám a usmívám se - nemůžu se rozhodnout, co se mi líbilo nejvíc! Počasí bez chyby (sněžení přeci k horám patří😉 ), super parta lyžařů, perfektní sněhové podmínky, co víc si přát? Ale pěkně po pořádku.

A je to! Hotovo! Zimní japonské dobrodružství 2015/2016 ve středisku Niseku je za mnou. Přijde mi to jako včera, co jsem vylezl do ospalé příletové haly na lětišti Chitose, kousek od Sappora. A hele, já jsem tu znovu..Po třech a půl měsících úžasného prašanového dobrodružství. Uteklo to tak strašně rychle, že si říkám, že to není snad ani...